Rólunk

Günter Vendégház-Hajdúnánás
Nyaralónkat elsősorban baráti társaságoknak és családoknak ajánljuk, de szívesen látunk bárkit, aki szeretne elvonulni a város zajától és nálunk találta meg azt, amit keresett.

A Günter Vendégház a Hajdúnánási Gyógyfürdő nyaraló övezetében található. A házhoz nagy rendezett udvar tartozik. A telket gyümölcsfák, bokrok, gyógynövények, virágok díszítik. A vendégek rendelkezésére áll egy bográcsozó, egy szalonnasütő és egy kerti grill is (fát és a faszenet mi szolgáltatjuk a főzéshez, sütéshez). A gyerekek számára hinta, trambulin, csúszda és homokozó nyújt szórakozási lehetőséget. Az autóval érkező Vendégek részére egy 3 oldalról fedett kocsibeálló áll rendelkezésre, illetve a részben aszfaltozott zárt kertben több autó kényelmese elfér . Konyhánk jól felszerelt, önellátásra alkalmas. Ingyenes wifi használatot és több, mint 100 tv csatornát biztosítunk

A ház igényesen kialakított 3 szobából, egy fél szobából és egy tágas amerikai konyhás nappaliból áll. 

Alsó szinten: 1. szoba: francia ággyal 2 fő részére, (Nappaliban ágyazható kanapé) Ezen a szinten található továbbá a fürdőszoba wc-vel.

Emeleten: 2. szoba: francia ággyal és egy kis méretű kihúzható kanapéval összesen 4 fő részére; 3. szoba: francia ággyal és egy egyszemélyes ággyal, összesen 3 fő részére; 4. szoba: fél szoba egy db egyszemélyes ággyal 1 fő részére; A 3. és a 4. szoba egymásból nyílnak. 

Az emeleten egy olvasósarok is kialakításra került.

Ágyaink száma alapján 8 fő részére tudunk kényelmes pihenést biztosítani. Amennyiben többen érkeztek úgy pótágyként a kanapékon tudunk megágyazni nektek, illetve babák részére 1 db kókuszmatracos kiságyat és 1 db utazóágyat tudunk bekészíteni.

Igyekeztünk mindent úgy kialakítani, hogy komfortos, minden igényt kielégítő helyet biztosítsunk a hozzánk érkező Vendégek számára. Télen is várjuk az érdeklődőket, ilyenkor az alsó szinten padlófűtéssel az emeleten radiátorokkal tudjátok a hőmérsékletet egyedileg szabályozni. Jól felszerelt konyha, gyereksarok, és egy mosógép is helyet kapott nyaralónkban. Kerti bútorral berendezett fedett terasz és egy nyitott erkély is Vendégeink kényelmét szolgálják.

A gyerekkel érkezők számára biztosított minden tárgyi felszerelés (etetőszék, ételmelegítő, babakád, hordozható kiságy, járóka stb.) Amennyiben kérdésed, kérésed van, vagy szeretnél nálunk foglalni, úgy keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Miért éppen Günter Vendégház?

A házat egy nagyon kedves idős német úrtól vettük meg, akit Günternek hívnak. Nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk vele és párjával. Tiszteletünk jeléül adtuk a háznak a Günter vendégház nevet. Ami egyben praktikus is, ugyanis Günter bácsit szinte mindenki ismeri városunkban, így ha megkérdezzük hol is van a Günter ház már kapjuk is az útbaigazítást!

Környezettudatos szemléletmóddal igyekszünk üzemeltetni Vendégházunkat.