Miért válassz minket, ha családdal érkeznél:

Baba- és gyermekbarát szemléletmóddal igyekeztünk vendégházunkat kialakítani.

Nekünk is van egy kisfiunk így, ha elindulunk valahova előtte én 1 napig pakolom ki a „fél házat”, majd hazaérkezéskor napokig pakolok vissza. Ezt a terhet szerettük volna levenni a hozzánk érkező anyukák vállóról. Segítségül mi minden olyat beszereztünk és a vendégeink rendelkezésére bocsájtunk, amit otthon is használnának. A kókuszmatracos kiságytól az ételmelegítőn át a mosható pelenkákig nálunk minden elérhető. Kérésre pontos eszközlistát szívesen küldök. Amennyiben bármi hiányzik a felsorolásból, de szükség van rá, azt igyekszünk a leghamarabb pótolni.

A gyerekek kikapcsolódását biztonságos hatalmas füvesített kertben számtalan játék, homokozó, trambulin, csúszda és hinták, biztosítják.

Rossz idő esetén sem kell csüggedni a tágas nappaliban gyermeksarok került kialakításra, ahol minden korcsoport megtalálja a számára leginkább megfelelő játékot.

Miért válassz minket, ha barátaiddal érkeznél:

A ház központi része egy tágas nappali, ahol össze lehet ülni nagyokat beszélni, ugyanakkor ha valaki szeretne kicsit elvonulni, akkor ezt is megteheti, hiszen 3,5 szoba biztosítja a privát szférát.

Amennyiben a kertben szeretnétek sütni, főzni erre is van lehetőség. Rendelkezünk szalonnasütővel, bográcsozóval és kerti grillel is, amihez a szükséges eszközök, tűzifa és faszén is biztosított.